ششتمد در رسانه ها

جدیدترین اخبار شهر ششتمد در رسانه های محلی و کشوری

ششتمد در رسانه ها

جدیدترین اخبار شهر ششتمد در رسانه های محلی و کشوری

سلام سربدار نوشت:

ششتمد توان تولید حدود ۱۰تن زعفران را دارد 
پنجشنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۲ ساعت ۲۳:۵۳
 
عضو شورای ملی زعفران گفت: مصرف این محصول در جهان از ۱۰۰ تن در چند سال گذشته به حدود ۳۰۰ تن افزایش یافته است.
علی حسینی در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: زعفران محصولی فوق استراتژیک است که باید بر نحوه صحیح فرآوری آن دقت داشته و از اصالت خوب زعفران کشور دفاع کنیم.

وی با بیان اینکه زعفرانکاران باید تلاش کنند زعفران را با عدم آلودگی تحویل بازار دهند، افزود: هدف شورای ملی زعفران، افزایش کیفیت و ارزش افزوده این محصول است لذا باید به گونه ای برنامه ریزی شود تا این ارزش افزوده به کشاورز بازگردد و نصیب دلالها نشود.

حسینی گفت: طرح جامع زعفران که سه سال پیش نوشته شده تاکنون اجرایی نشده است که امیدواریم هرچه زودتر این مهم محقق گردد.

وی افزود: امکان افزایش کیفیت ۲۰ تا ۳۰ درصدی زعفران وجود دارد که انجام این کار رونق اقتصادی منطقه را در پی خواهد داشت.

وی اظهار داشت: ششتمد توان تولید حدود ۱۰ تن زعفران را دارد که از امسال با برنامه ریزی های صورت گرفته، فرآوری بخشی از زعفران این منطقه زیر نظر کارشناسان شورای ملی زعفران انجام خواهد شد.

وی گفت: فرآوری صحیح این محصول استراتژیک امکان افزایش ۵۰ درصدی رنگ دهی آن را به دنبال خواهد داشت که این امتیاز بزرگی محسوب می شود.

عضو شورای ملی زعفران افزود: به زودی برند ملی زعفران نیز ثبت خواهد شد که زعفران با فرآوری مناسب می تواند جزء این برند قرار گیرد.

وی همچنین اظهار داشت: فرآوری زعفران در منازل مناسب نیست زیرا امکان آلودگی این محصول را به همراه خواهد داشت.

هم اکنون ۹۶درصد زعفران جهان در ایران تولید می شود که ۹۶درصد آن و معادل ۲۴۰تن مربوط به استان های خراسان رضوی و خراسان جنوبی است
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد